Baskon de beste in vloertegels en vloerverwarming,

Top vloerverwarming is onderdeel van Baskon tegels en vallen onder het zelfde kvk nummer.

Vloertegels,natuursteen,marmer of graniet;onze website toont slechts een deelvan ons ruime vloertegels asortiment.Om een goede indruk te krijgen van onze kwalitiet vloertegels nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvende gesprek.wij hebben standaard de formaten30x60,60x60,40x80,80x80,90x90,45x90,90x90,100x100 en 60x120 cm in onze vloertegels assortiment en zij gespecialiseerd in het leggen van klein tot grote formaten vloertegels.

Vloertegels

Baskon vloertegels heeft alle soorten en maten van vloertegels waarvan zeker eentje daarvan die bij uw interieur past.In onze professionele ruim opgezette showroom in Lelystad kunt u onze grote collectie vloertegels op alle gemak komen bekijken.Wij staan u met alle plezier te woord en informeren u graag over de mogelijkheden.

Vloertegels Leggen is een van onze specialiteiten,tegen woordig worden de keramische vloertegels worden meer in de vorm gerectificeerd geproduceerd,gerectificeerde vloertegels zijn vloertegels die vaste maat hebben en 90 graden gezaagd zijn daardoor met het leggen een smalle voeg gehanteerd kan worden,gerectificeerde vloertegels zijn moeilijker te leggen dan gwone vloertegels.Bij baskon bent u zeker van uw vloertegels die vlak en strak gelegd wordt.

Op onze website tonen wij foto galarij een klein greep uit onze klanten bestand waar wij vloertegels geleverd en gelegd hebben.

Baskon heeft doorgaands tegels aanbiedingen met het kwalitiet tegels,kijk u rustig door onze tegels aanbiedingen.

Vloerverwarming

Heeft u een mooie Vloertegel uitgezocht, dan is het in de meeste gevallen raadzaam om direct bij het leggen vloerverwarming te realiseren. Top Vloerverwarming legt ieder jaar in meer dan duizend woningen vloerverwarming en maakt alleen gebruik van hoogwaardige materialen. In onze showroom vindt u verschillende voorbeelden van vloerverwarming en kunt u zich vrijblijvend door ons laten informeren.

Top vloerverwarming biedt kwaliteit en vakmanschap en vrijblijvend advies over het aanschaffen van vloerverwarming in uw woning.


Voor verdere informatie www.topvloerverwarming.nl

Ligging

De showroom van Baskon Tegels en Natuursteen en Top Vloerverwarming is gevestigd aan de Ketelmeerstraat 102, 8226 JX in Lelystad. U kunt ons van maandag t/m zaterdag tussen 10 en 17 uur bezoeken. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Vul gerust ons contactformulier in! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0320-253 886 of 06-237 962 62.